Vissa skulle kalla det ogräs

 

Här hemma står syrenbusken i full blom så jag var lite grann i valet och kvalet om jag inte skulle klippa av några grenar och ta in, men så såg jag att lupinerna blommade för fullt längs vägarna så då var valet enkelt. Idag när vi var ute på en förmiddagspromenad tog jag därför även med sekatören så jag kunde plocka med mig lite fint att ställa på köksbordet. Vissa skulle kalla det ogräs, men jag tycker att lupinerna och hundkexen gör sig otroligt bra där i den gamla mjölkkannan.

Vem behöver köpeblommor när naturen själv erbjuder så mycket fint?

4 svar på ”Vissa skulle kalla det ogräs”

  1. Ja, tyvärr har ju inte alla möjlighet att ta sig ut i naturen för att plocka blommor och växter så det är nog tur att det finns köpeblommor för deras skull…

    Kram // Laila

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *