Avsnitt 12 – Miljömärkning av kläder

miljomarkning-av-klader

I dagens avsnitt av Ekomorsan & Levagiftfritt så pratar vi om miljömärkning av kläder. Vi går in på GOTS, ekologisk bomull, OEKO-tex och EU ecolabel och pratar lite grann om frågor vi fått från er läsare.

Som ni kan höra på min röst är jag rätt risig och en hel del hostattacker har klipps bort. Därför försvinner jag lite grann i klippen ibland och det ber jag om ursäkt för och hoppas ni kan ha överseende.

Vi ställer lite frågor till er i slutet och ni får gärna lämna svar antingen i kommentarsfältet här på bloggen, via mail, instagram eller på våra facebooksidor. Vad som nu är lättast för er, det skulle nämligen vara otroligt roligt för oss att höra hur ni resonerar 🙂

 

2 svar på ”Avsnitt 12 – Miljömärkning av kläder”

  1. Hej,
    Tack för en bra podd. Vill gärna veta mer om gots. Vad är skillnaden mellan Gots-certifiering och tillverkning i gots fabrik?
    Vill gärna köpa bra kläder och försöker undvika kedjor, kan ni tipsa om bra märken
    /Malin

    1. Hej Malin. Tack så jättemycket för din feedback. Som du kanske vet så är just kläder något som ligger mig väldigt kärt så givetvis kan vi prata ännu mer om det i podden och även här på Ekomorsan.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *