Konsultationer och föredrag

Erbjuder konsultationer

Blir du precis som jag blir rädd när du läser om Bisfenol A, ftalater och flamskyddsmedel? Många är prylarna som du helst bör undvika och det är inte alltid lätt att hålla koll på allt. Kanske att du känner dig lite handfallen och inte riktigt vet vart du ska börja? Ingen förändring sker utan att du besitter kunskap kring hur och varför du bör göra en förändring. Motivationen måste finnas där! Därför erbjuder jag konsultationer i vad du allra helst bör undvika i ditt hem och jag hjälper dig gärna att finna ett bättre alternativ.

En del saker kanske visar sig vara helt överflödiga i ditt hem och jag erbjuder därför även hjälp att rensa bland dina prylar. Genom att varje sak finns på sin plats minskar stressen och irritationen som kan uppstå när du måste leta efter något i röran. Dessutom minskar även risken att köpa sådant som är onödigt och kanske till och med redan finns där någonstans i högarna.

Ger stöd i arbetet för en giftfri förskola

Jag har även erfarit att förskolor som genomgått en utvärdering inför giftfri förskola sedan lämnas att själva försöka hitta giftfria alternativ för att ersätta det som blivit bortsållat. Men det är lätt att hamna vilse och falla för företag som rider på den gröna vågens framgång och som sysslar med så kallad green wash. Jag har därför vid flera tillfällen hjälpt förskolor i denna djungeln att hitta rätt leksaker utifrån deras behov!

Anordnar klädbytardagar och loppisar

Eftersom jag tycker det är enormt viktigt att vi för miljöns skull gör oss av med de ägodelar vi inte längre använder på rätt sätt, dvs antingen skänker bort sakerna, säljer dem vidare eller har lite gammal hederlig byteshandel har jag under flera års tid med viss regelbundenhet anordnat både klädbytardagar och loppisar. Om du medverkar vid dessa får du ett ypperligt tillfälle att göra dig av med lite av de utrensade prylarna och kanske hitta bättre alternativ?

Håller föredrag

Förutom att erbjuda konsultationer har jag tidigare har jag hållit föredrag kring både miljö och kemikaliesanering ur ett boendeperspektiv och konsumtionur ett hållbarhetsperspektiv. på både skolor och mässor.

Behöver du strukturerad hjälp att få ordning och reda? Vill du ha råd och stöd när du vill rensa ut farliga prylar ur ditt hem eller på din förskola? Vill du uppdatera din garderob till en obefintlig kostnad genom att byta bort något som inte längre passar? Skulle du vilja boka en föreläsning? Gör då ett klokt val och kontakta mig på angelica@ekomorsan.com

 

Företaget innehar F-skattesedel!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *