Avsnitt 7 – Sockerfest

sockerfestI dagens avsnitt var tanken att först primärt prata om att gå på sockerfest, alltså när vi själva går på kalas och inte har kontroll över vad som serveras på samma sätt som när det är vi själva som anordnar kalasen.

Och vi började där, men det ska erkännas att vi har inget manus när vi pratar utan låter bara samtalet ha sin gång. Därför blev det nog mer fokus på själva sockerfrågan än kalasbiten även om vi stundtals faktiskt är inne på ämnet. När det gäller själva sockret så pratar vi en hel del som fruktos, glukos och sötningsmedel

Vi kommer att prata mer om socker framöver för det finns så otroligt mycket att säga. För visst är det lätt att ta ställning mot det synliga sockret, men det finns också så himla mycket dolt!

Glöm inte bort att lämna en liten kommentar gällande uttalet.. är det daaaadlar, daddddlar, Digestiv(e), DigestivE eller digestive med ett engelskt uttal? Vad säger du?

Nu när jag skriver ordet och får felstavning och har lyssnat i genom hela podcasten så inser jag att jag nog till och med kastar om I och E och säger dEgIstiv(e)kex..

3 svar på ”Avsnitt 7 – Sockerfest”

  1. Svar: Javisst, det är jag! Har bott här i Borås sen jag var nio år så är här för lite student och bal samt för att umgås med föräldrar och vänner 🙂 Jag missade ju tyvärr BBCon men det verkar ha varit ett riktigt bra event! Kram och hoppas du får en fortsatt fin onsdag! /Rania

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *