Veckans IN:UT

In:
Ingenting

Ut:
1 tiara, soporna
1 glas, ÅVS

Resultat: -2

Ingenting på in-sidan denna veckan men lite grann som åkte ut. En tiara som jag köpte till vårt bröllop för tre år sedan men aldrig använde hade börjat ärga så den hamnade i sopbingen och ett glas som gjort sitt och spruckit åkte även den ut.

Denna veckan rensades ju badrumsskåpet ut så egentligen är det lite mer som hamnade på ut-listan, men att ha rensat ut förbrukningsartiklar listar jag helt enkelt inte. Kanske att man dock borde lista sånt man inte kastat utan man har gett vidare?

2 svar på ”Veckans IN:UT”

  1. Tack för din fina hälsning! Det är såklart du skulle ha sagt hej 🙂 Så det var din lilla bebis som hojtade till lite under föreläsningen, det var urgulligt!

    Vilken härlig blogg du har, hit kommer jag tillbaka och läser runt. Den känns väldigt klok och jättefin!
    Sofia

  2. Du skrev förra veckan ett inlägg om att rensa i badrumsskåpet…. det har jag inte gjort ännu. MEN jag rensade våra köksskåp på gammal mat, slängde allt mjöl, socker, vinäger och annat skit som gått ut. Min karl blev jätte glad att han får plats med sina favvo grejer, OCH att jag samtidigt bara en hylla med mina nötter, hemmagjord musli, spirullina och annat. =) Tack för motivationen. Badrummet blir det en annan gång. Kanske nästa helg. Kram kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *