Veckans IN:UT

In:
1 par skor
1 par byxor

Ut:
1 par skor
1 par byxor
5 necessärer
1 cupcake dekorationsset

Resultat:-6

Denna veckan blev en summering av de 2 senaste veckorna eftersom det aldrig blev någon publicerat förra veckan

Här är en lista så som den är tänkt att fungera när nått kommer in. Nämligen att den ska ersätta nått icke fungerande här hemma.

Mina skor hade släppt totalt från sulan och det hade nötts hål framme vid tåspetsen vilket resulterade i att jag nästan dagligen blev blöt om fötterna. Med alla minusgrader som varit i veckan kände jag att det var dags att investera i ett par nya.

Mina byxor hade blivit för stora, vilket jag ser som ett väldigt angenämt problem, och de som fanns lämnades till välgörande ändamål och ett par i rätt storlek investerades i.

En kartong som varit stående i källaren gicks äntligen igenom och min vän kom härifrån med 5 necessärer. De bara låg här och tog utrymme och stal energi men nu ska några av dem fyllas med saker och vara med i ett julotteri. Perfekt att kunna bidra!

Setet med cupcakes spritsar innehöll inte mindre än 6 st olika spritsar men eftersom det var ett set så räknar jag den som en grej. Precis på samma sätt som man räknade genomsnittligt antal leksaker hos ett barn. Dessa gavs iallafall bort till samma vän som necessärerna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *