Veckans IN:UT

IN:
1 top

UT:
2 prydnadsänglar
1 wokbok
1 morgonrock
3 ljusglobar
1 trådslöjdsljusstake
1 trådslöjdshjärta för vykort
1 tupperwareshaker
2 neccesärer
5 glassålar
10 papiljotter
12 plasttrallrikar
1 chipssål
2 krukor
9 snapsglas
2 ljusfat
2 muggar
2 skedar
1 shaker i glas
2 plastskålar
2 adventsstjärnor
10 galgar
4 underlägg
1 fondueset
1 massagekula
17 ljuslyktor
1 porslinshjärta
3 vaser
2 prydnadsblommor
1 fat
2 prydnadsfjärilar
6 par solglasögon

Resultat: -109

Idag presenterar jag en lista som gör mig extremt stolt och den skulle nog både få Herr och fru Minimalist och iOrganize att tycka att jag gjort ett mycket bra jobb. Listan får mig dock att förutom stoltheten känna mig lite smått illamående. Tex de flesta av de totalt 23 värmesljusstakarna i olika modeller som stått kvar i kartongen sen vi flyttade in i huset för lite drygt 4 år sedan. Man kan ju lätt tro att jag nu inte har några ljuslyktor kvar men så är ju inte fallet. Om jag inte räknat fel nu när jag sitter här vid datorn har jag åtminstone 15 ljuslyktor som står framme plus några mer julinspirerade i jullådan i källaren. Vi skulle säkert inte ens behöva de lite drygt 40 ljushållarna om det så blev strömavbrott den mörkaste vinternatten.

Eller de överflödiga 6 par solglasögonen! Jag har ju faktiskt bara ett par ögon. Kvar finns mina Ray-ban som jag köpte i somras och det räcker gott och väl. De andra glasögonen var i modeller som jag inte riktigt känner mig bekväm i men som jag tyckt varit fina en gång i tiden.

För övrigt var de flesta sakerna sådan som inte ens packats upp på 4 år och eftersom jag bestämt mig för att göra mig av med sakerna på ett eller annat sätt så tog jag efter loppisen och körde i väg det som inte blev sålt till ÅVC och deras insamlingscontainrar!

Nu är jag ett steg närmare att komma i ordning på allt som vi förvarar nere på källarplanet och det känns riktigt bra! Nu ska jag bara ta tag i resten av prylarna, för ni må tro att där finns en del. Mycket saker är dock babygrejer som ska vidare till barnens kommande kusin.

På loppisen fann jag ett linne helt i min stil och bara för en liten 5:a och då kan iallafall inte jag låta bli!

 

3 svar på ”Veckans IN:UT”

  1. Helt klart en imponerade ut-lista, men så ska det väl vara också efter en loppis 🙂
    Även en imponerande liten in-lista, särskilt för att vara augusti månad där alla affärer just fått in sina höstkollektioner och känslan av att man behöver köpa något nytt ofta vill infinna sig.

  2. Grymt jobbat!! Jag hade samma upplevelse gällande ljuskoppar förra året. Jag gjorde mig av med ett gäng men lik förbaskat har jag fortfarande för många. Det är nog dags för en titt i skåpen igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *