Dags för min första loppis!

Jag är ju väldigt om mig och kring mig och har 1000 bollar i luften. Jag springer på partimöten, går på kurser och sitter på styrelsemöten. Dessutom anordnar jag lite då och då även klädbytardagar. Nu på lördag ska jag dock testa på nått nytt! Jag ska anordna en loppis. Nu ska jag äntligen få en rejäl UT-lista hade jag tänkt. Så för er som befinner er i Borås på lördag, missa inte att kika in på loppisen där det kommer säljas allt från ljuslyktor till krukor, från damkläder till barnkläder och leksaker. Ja lite allt möjligt tror jag utan att för den delen veta exakt vad alla andra kommer sälja.

Välkomna till Sven Erikssongatan 14 i Borås nu på lördag mellan kl 9 och 14!

loppis_ekomorsan

8 svar på ”Dags för min första loppis!”

  1. Åh! Jag som bytt till mig jobb i helgen, hade varit så kul att komma till Borås på loppis. Dels för att träffa dig och sen för loppisen såklart!

  2. Hej! Jag undrar om jag får dela din blogg på Facebook. Varför? För att jag tycker ditt engagemang och dina miljötips är värda spridning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *