Veckans IN:UT

In:
1 byxkjol
1 tunika

Ut:
1 skärbräda
1 flätad korg
1 linne

Resultat -1

Byxkjolen och tunikan fick jag av en vän. Ett par felköp som hon gjort blev mina istället och hon kom härifrån med ett av mina felköp från förr. Ett linne i en grön nyans som jag inte alls trivdes i. Jag köpte det för 2,5 år sedan och tror jag kanske har använt det max 3 gånger.

Skärbrädan var trasig och hamnade på återvinningsstationen. Min mamma fyllde år i veckan och den flätade korgen som jag hade i källaren användes till att lägga presenterna i. Perfekt när man kan använda något man redan har. Den bästa presenten var nog dock att min man tog med sig verktygslådan och satte upp hennes hylla i köket. Den hade nämligen inte kommit upp sedan hennes kök renoverades om och hon var helt lyrisk när hon åter igen fick ställa upp sina lyktor och ”fina-att-titta-på” saker.

2 svar på ”Veckans IN:UT”

  1. Det är ju faktiskt en väldigt smart ide att ge bort fixning av någonting! Ofta gratis och uppskattat för att inte tala om att det är en perfekt present till den som redan har allt… (förutom den där listen i badrummet/den nya vindskivan på huset/snoddarna på köksstolsdynorna/ eller vad det nu är som ligger och inte blir gjort!)

  2. Hej!
    Tänkte bara säga att vi hälsade på varandra under bloggforum i våras (jag var en av de där knasiga tjejerna som inte har en blogg) och nu tittade jag in på din blogg och ville bara säga att jag tycker det verkar vara en himla trevlig plats 🙂
    Och så tycker jag det var en kul idé med veckans in ut – väldigt inspirerande
    /Lina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *