Veckans IN:UT

In:
1 duschdraperi
1 ram
1 Vee Speers plansch
1 papperskorg

Ut:
Ingenting

Resultat: + 4

Hela familjen har varit ute på äventyr hela helgen och på vägen hem stannade vi förbi IKEA. Väl där köpte vi en papperskorg som ska agera förvaring åt något helt annat än skräp och så köpte vi en ram till min Vee Speers plansch. Planschen såg jag att jag hade glömt att lista på veckans IN:UT då det begav sig så den fick komma med denna veckan istället. Det är nog för jag inte hade en ram och därför stoppade undan den på en gång som den glömdes bort. WordPress verkar strula så bilden får ni se senare i veckan.

Vi har äntligen blivit med nytt duschdraperi. Vi har letat efter ett i textil som både jag och mannen tycker om ända sedan vi gjorde om vårt badrum för snart två år sedan. Den som väntar och letar finner till slut det den verkligen vill ha!

Min plan är att loppissälja lite prylar i veckan så förhoppningen är att ut-resultat ska vara lite högre än en usel nolla nästa gång listan dyker upp här på bloggen.

4 svar på ”Veckans IN:UT”

  1. Var hittade du duschdraperiet då? Jag har letat efter ett rimligt duschdraperi i evigheter! Nu har vi ett plastigt IKEA-draperi som ingen gillar.

  2. Vilken Vee Speers är det du har? Jag köpte 1:an och 6:an från the Birthday party, dvs flickan med den skrattande masken och flickan med gasmasken på fotografiska när hon ställde ut där. De är så annorlunda och fina!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *