En lisa för själen

vadar+i+sörsjön+vmI fredags tog min systerdotter studenten och vi for därför uppåt i landet. När vi planerade resan tog vi nog ett av de bästa besluten någonsin i resväg. Vi valde att boka en stuga på en camping ett par mil utanför staden istället för att bo centralt på hotell. 20 kvm och naturen precis runt knuten. Från den lilla, lilla altanen såg vi sjön som låg knappt 100 meter bort och när barnen vaknade redan 6:30 var det bara att knata ner till vattnet och vada runt lite grann. Eller som i lillemans fall, ta en tur med gummistövlarna. Vad skulle vi gjort så dags mitt i stan?

Så vadning i sjön, gungande vid lekplatsen, inspektion av äventyrsparken och en promenad bort till fårhagen för att spana in fåren och akta oss från att trampa i spillning. Det var så vi startade våra mornar under helgen som var.

En lisa för själen minst sagt!

sörsjönfår

 

3 svar på ”En lisa för själen”

  1. Oj vad vackert och härligt! Det där tipset tar jag med mig inför kommande resor, det är så lätt att vilja vara ”där det händer”, men vem har sagt att det är mitt i stan varje gång?
    Natur, vatten och djur skapar dessutom harmoni långt in i själen, både för vuxna och för barn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *