Veckans IN:UT

In:
1 par örhängen
1 par skor
1 par solglasögon

Ut:
Ingenting

Resultat: +3

Snart ligger 2 par skor på ut-listan men i väntan på att vi ska orka packa bilen full och åka till ÅVC får de ligga i källaren och vänta.

Mina gamla solglasögon tappar ena glaset (läs plasten) var och varannan dag och barnen brukar ta det till att skotta singel på uppfarten så ni må tro att ett par nya solisar var väl behövligt! Att jag har tio tusen andra par glasögon som jag helt ärligt inte ser riktigt klok ut i väljer jag att ignorera till imorgon då det är dags för strukturerad utrensning igen.

För ett tag sedan sålde jag mina oanvända converse skor eftersom de var för stora och nu 2,5 månader senare har jag äntligen kommit till skott och införskaffat ett par nya.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *