Veckans IN:UT

Home / Veckans IN:UT 2013 / Veckans IN:UT

In:
2 stringhyllor
1 skänk

Ut:
1 par skor
2 ljusstakar
3 kökshanddukar

Resultat: -3

Veckans IN:UT är en summering av de två senaste veckorna eftersom det inte blev någon publicerad förra veckan. Fick tag i lite fina teakmöbler på en facebookloppis så nu ska jag bara få upp dem också. Får nog bli att jag gör ett ryck till helgen och fixar och donar lite här hemma.

Lite saker som bara blivit liggandes i lådorna har skänkts vidare till min mor och min ena syster. Gav även bort lite förbrukningsartiklar så som nagellack och krämer som inte heller används av mig. Jag tycker det är bättre att det kommer till någon som faktiskt kommer att använda det 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.