Strukturerad utrensning – Accessoarer

Denna veckan fortsätter jag i badrummet och det har nu blivit dags för accessoarerna. Jag är (förhoppningsvis) inte ensam om att ha hur mycket örhängen, halsband, armband, solglasögon som helst. You name it, I got it känns det som ibland.
Jag gillar ju inte när saker som inte används ligger och tar plats så här kommer det nog ta en stund att dela upp allt i de 4 s:n. Spara, Skänka, Sälja och slänga.

Jag har ju några favoriter i skåpet och dessa får självklart vara kvar. Nu är det dags att bli stenhård mot mig själv och göra mig av med resten!

2 svar på ”Strukturerad utrensning – Accessoarer”

  1. Jag har en hel hög med hårband och klämmor men använder endast en bråkdel. Borde nog ta tag i det där…

  2. Tyvärr hamnar alla mina Accessoarer i kategorin spara….. eller Gör-om. Tycker det är kul att använda pärlor, trådar, kedjor och andra accessoarer för att gör helt nya….som man själv vill ha dom. Det är kul! Lycka till med din utrensning. Dom tre S.en ska jag lägga på minnet. =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *