Veckans IN:UT

IN:
1 par trädgårds/arbetsbyxor
1 par trädgårdshandskar

UT:
1 skärp

Resultat: +1

Trädgårdsarbetet för i år är vi i full färd med och igår ägnade jag dagen åt att plantera bärbuskar. Ett par röda vinbärsbuskar och en krusbärsbuske blev det. Nu återstår det att se om det blir några bär i år. Igår när jag höll på att fejja som mest insåg jag dock att jag inte alls hade kläder lämpliga för att krypa runt i jorden (vilket det kommer bli en hel del framöver av) så ett par arbetsbyxor med matchande handskar införskaffades.

Ett skärp fattigare blev jag också när jag kapade det för att passa i sonens ”fixarbyxor”. Ni skulle sätt vad glad han blev när jag kom hem med ett par blåställsbyxor när jag hade varit iväg på loppis för ett par veckor sedan. Nu har ju han ett par fixarbyxor precis som sin pappa och efter att jag klippt sönder mitt skärp så sitter de kvar uppe också 😉

2 svar på ”Veckans IN:UT”

  1. Haha, vem skulle inte behöva ett par fixarbyxor! Det är härligt med allt trädgårdsarbete man kan göra så här års.

    Jag höll på och flyttade omkring bärbuskar förra året (en krusbär och en rödvinbär hade jag ärvt av min syrra som hade för många, och två svarta vinbär som vi redan ägde hade hamnat precis fel när grannen byggde en ny garageuppfart, så att de fick en avgasdusch varje gång grannarna startade bilen) och det blev ingen utdelning alls på dem efter flytten. Svarta vinbär blev det ytterst få och röda vinbör och krusbär inga alls. Men i år ser det lovande ut! Så det kan hända att du får ha lite tålamod med dina buskar medan de boar in sig.

    1. Tack för infon! Då ska jag inte gråta om det inte blir några bär i år 😉 Fy för avgasduschen! Här hemma har vi smultron som växer längs vägkanten och jag tycker det är lite oklart om de växer så bra och blir så många på grund av passerande hundar och katter eller om de helt enkelt bara växer bra 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *