Veckans IN:UT

IN:
12 toppar
2 kjolar
1 klänning
1 träningslinne
1 träningsbyxa
1 par träningsskor
1 bh
5 par strumpbyxor
1 vattenflaska i glas

UT:
16 toppar
2 kjolar
1 klänning
1 bh
4 sportflaskor
1 medicinflaska

Resultat: 0

Trots att jag hade en hel del plagg in på grund av att jag ska börja jobba efter nästan 3 års föräldraledighet lyckades jag nolla resultatet.  Eftersom ”kontorsplaggen” var näst intill obefintliga och min kropp inte riktigt ser ut som den gjorde före 2 graviditeter var en enorm uppdatering näst intill nödvändig. Lite mer om vad som köpts tänkte jag berätta för er i veckan som kommer, men jag har definitivt levt upp till mitt nyårsmål.

Eftersom jag uppdaterade garderoben fick en hel del gamla kläder ge vika för utrymmet. Här var jag faktiskt ganska hård mot mig själv och skänkte bort en hel del av ”smalplaggen” och ”braatthautifallattplaggen”. För helt ärligt, om jag väl kommer i smalplaggen igen kommer jag då att använda dem? Och de där bra-att-ha-plaggen brukar nästan aldrig vara bra att ha någon gång. Istället tenderar dessa två typer av plagg att bli energitjuvar minst en gång om dagen när jag öppnar garderoben för att försöka hitta något att ta på mig. Och vem vill börja dagen med att bli tömd på lite av den energi man just tankat?

Eftersom jag börjat träna denna veckan har jag också inhandlat lite av vad jag ansåg vara nödvändigheter. Flaskan fick jag av mannen, träningsskor ägde jag inga sedan tidigare och mina gamla träningskläder har de senaste åren använts som myskläder/målarkläder och ser ut där efter tunnött och dant. Några gamla sportflaskor i plast som jag inte kommit iväg med har nu lämnat byggnaden 🙂

En av mina 4 medicinflaskor sålde jag till Tankekatten  så nu har jag bara tre. Dessa förvara jag te i så de får minsann bli kvar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *