Att sporta glas

Som ni vet har jag denna veckan påbörjat ett nytt kapitel i mitt liv, nämligen träning. Ni som följt mig sedan start eller läst er bakåt i bloggen vet också är att jag är en stark motståndare till plast. Är det något som jag själv ogillar att göra väldigt mycket så är det att dricka vatten ur sportflaskor av just plast. Jag tycker att vattnet snabbt smakar unket och smakar ungefär så som plast luktar. Därför har jag hittills snott dotterns nappflaska i glas från Lifefactory (men lämnat pipen hemma som ni kan se på bilden). Den rymmer dock inte så mycket vätska, 250 ml, så ni må tro att jag blev glad när jag fick en egen fin midnattsblå Lifefactoryflaska av mannen idag. Vi firar traditionellt sett inte alla hjärtans här hemma utan ger varandra kärlek och omtanke varje dag på året. Vi får helt enkelt se det lite som ödets ironi att den kom just idag 🙂

 

Om ni är sugna på flaskorna från Lifefactory så är min beställd från Ekokul.se

Ett svar på ”Att sporta glas”

  1. Här hemma kör vi med Klean Kanteen rostfria flaskor med stoor öppning så man verkligen får in en diskborste. Lite dyra i inköp men håller hela livet. Så kan man köpa till vilket lock man vill ha, sportpip, barnpip eller bara kork. BPA fria naturligvis. Barnen har varsin liten flaska och är väldigt stolta över dem. Plastflaskor är verkligen sunkiga. Lycka till med tränandet!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *