Veckans IN:UT

IN:
1 top

UT:
2 lunchlådor
1 par mammajeans
1 mammatop
1 gravidgördel
1 mammaklänning

Resultat: -5

Här har det ekat tomt på bloggen hela veckan. Vet inte riktigt vad som slagit till. Kanske att det är tröttheten över all snö som återigen fallit efter att hoppet om vår infann sig förra lördagen. Jag känner mig minst sagt lite lurad på våren, solglasögon och en chailatte på en parkbänk i värmen från solen.

Nyttjade ett presentkort som jag fick när jag fyllde år i augusti. Ränner helt enkelt inte så ofta i butikerna i stan. Efter flera klädbytardagar och en hel del rensande under det gångna året börjar jag se ett behov av påfyllnad. Om en knapp månad börjar jag dessutom jobba och behöver verkligen fylla på med kontorskläder efter nästan 3 års föräldraledighet. Jag räknar inte med några minusresultat framöver, men jag hoppas ju såklart att jag ska kunna hålla nere antalet prylar i vårt hus.

Lite grann har även kommit ut då jag sålde vidare ett par av aluminiumlunchboxarna till min vän Tankekatten. Jag hittade ju två andra lådor förra veckan som var likadana som några av de jag redan hade. Jag har även gett vidare lite graviditetskläder till en annan vän som jag hade missat vid förra utrensningen. Perfekt när mina saker kommer till användning för någon annan.

Nu är det dags att sova så vi kan starta nästa vecka med förhoppningen om lite mer energi och blogginspiration.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *