Veckans IN:UT

IN:
1 klänning, klädbytardagen
1 skarf, klädbytardagen
1 mössa, klädbytardagen
1 tröja, klädbytardagen
1 klädhängare, loppis
2 lunchlådor i plåt, loppis

UT:
1 tröja, klädbytardagen
5 linnen, klädbytardagen
2 skarfar, klädbytardagen
1 jeansjacka, klädbytardagen
1 blus, klädbytardagen
1 gravidtop, klädbytardagen

Resultat:  -4

Tack vare gårdagens klädbytarevent som jag arrangerade blev det en del på utlistan. De flesta plaggen valdes av deltagarna men några hamnade i säcken som skänktes till Stiftelsen Vitryssand.

Jag har i flera år sparat ner bilder på krokar i min inspirationsmapp från olika inredningsbloggar. Jag har nämligen alltid gillat idén med att hänga upp jeans och dylikt på en kroklist. Men de ”shabby chiciga” knoppbrädorna har inte riktigt känt jag så när jag snubblade över denna ljuvliga kroklist på en av stans loppisar bara visste jag att det var ju just precis en sådan här jag skulle ha. Den kändes jag ända in i maggropen och då vet jag att jag fattat ett bra beslut som väntat och inte köpt något som inte riktigt prickat rätt. Och billig var den också min fina kroklist som får mig att drömma mig tillbaka till kapprummet i mellanstadiet.

3 svar på ”Veckans IN:UT”

  1. Mycket snygg list men jag undviker att drömma mig tillbaka till kapprummen. Jag hörde en historia en gång att det var någon som fastnade med ögonhålan på en sådan krok så sedan dess så var jag alltid orolig att mina klasskompisar skulle göra likadant 🙂

  2. Vad kul att det gick så bra på klädbytardagen. Nu när jag snart är tillbaka i min vanliga garderob (minus heltäckta toppar som inte går att amma i) så ska jag se över garderoben och kanske ta tag i att ordna ett klädbyte bland mina vänner.

    http://ekomammaistan.wordpress.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *