Veckans IN:UT

IN:
1 skänk, Facebook
1 stol, vän
1 skrivbord, vän

UT:
2 klänningar, vän
2 tunikor/blusar, vän
1 plastgryta från Tupperware, Facebook
1 bord, vän
2 stolar, vän

Resultat: -5

Rensade lite i garderoben inför kommande klädeventet och gav vidare lite kläder som jag visste att min fina vän skulle gilla. Det kommer finnas gott om plagg till bytet ändå.

Jag hittade mig en 50-tals skänk efter att ha slängt ut en förfrågan på en facebbokloppis och tillsammans med skrivbordet och stolen från samma tidsperiod som jag hittade på vännernas loge kommer jag nog äntligen att kunna få bukt på kontoret/pysselrummet. Stolen och skrivbordet har jag dock bara lånat, men på obestämd tid så de får därför stå med på IN-listan.

Efter lite drygt 2 år har jag nu lämnat tillbaka ett bord och 2 stolar till samma vänner som jag lånat tidigare nämnda möbler av och eftersom vi har haft de i våra ägor så länge förtjänar de att stå på UT-listan.

En plastgryta (tänk lergryta fast i plast) har nu lämnat vår bostad. Den har nog bara använts 2-3 gånger under de säkert 10 år jag haft den i mina ägor så när jag såg att den efterfrågades på facebookloppisen slog jag till och sålde av den.

Nu när jag sitter och skriver om facebook hit och facebook dit undrar jag varför jag kämpade emot i så många år. Det gick ju att göra något riktigt bra av det 🙂

6 svar på ”Veckans IN:UT”

  1. Blir lite full i skratt när jag också fyndet en gammal skänk till mitt kök som jag äntligen målat klart nu. Nu är det bara på med luckorna, ”nöta” till den lite och sätta dit knopparna 😉
    Kram på dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *