Jag ska måla hela världen lilla mamma

20130128-191714.jpg
Ni som följer mig via Instagram (@ekomorsanangelica) har kanske redan sett vad vi pysslat med idag nämligen målat med de miljövänliga fingerfärgerna som lillan fick i födelsedagspresent av våra fina vänner.

Som ni ser på bilden så var det inte enbart pappret det var kul att kladda på utan även bordsduken fick sig en make over (och håret kan också fått sig ett par slingor i finaste blått). Inte gråter denna mamman för det för är det något som är en småbarnsförälders räddning vid kladdpyssel så är det vaxduk. Tror ni jag blev glad när jag hittade mig en öko-texmärkt variant när jag skulle köpa en?! Just vaxduken var lite av ett ångestmoment liknande kalendern. Den är ju säkerligen inte helt ok och giftfri, men jag köpte i varje fall den bästa jag kunde hitta!

4 svar på ”Jag ska måla hela världen lilla mamma”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *