Det dåliga ekosamvetet blev lite bättre

Home / Ekomorsan tipsar / Det dåliga ekosamvetet blev lite bättre

I förra veckan bloggade MariaEmb om att vissa saker vill vi helt enkelt inte göra avkall på och precis så är ju det. Hon skrev om tulpanernas positiva inverkan på henne och att klimatkompensera för dem på egenhand eftersom det är svårt att hitta klimatkompenserade tulpaner.

Själv köpte jag i förra veckan en ny kalender så jag kan hålla kolla på alla tider, event och möten som kommer under året. Det allra miljösmartaste är ju såklart att använda kalendern i mobilen, men jag vill inte det. Jag gillar att skriva ner olika saker i olika färger och bläddra mellan sidorna. Jag vill helt enkelt inte göra avkall på detta. Så med lite smått dåligt samvete åkte jag mot affären, men blev så otroligt glad när jag fann den, Eco kalendern. I flera olika format och layouter på insidan efter vad den enskilda individen möjligen kan tänkas ha för behov av kalendern föll mitt val tillslut på en i A5 format. Tillverkad i Småland, omslag av återvunnen kartong och sidor av FSC märkt papper, bättre än så här blir det nog inte!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.