Veckans IN:UT

IN:
2 gamla medicinflaskor
2 mässingsljusstakar
1 tripp trapp stol
1 tavla
1 korg
1 m tyg
1 kalender
2 plåtlunchlådor

UT:
1 ask
1 kruka
4 gravidbyxor
3 gravidtoppar
3 gravidlinnen
3 amningsbh:ar

Resultat: -4

En bra vecka eftersom att jag hamnade på minus trots att jag fick med mig en hel del mer än bara tripp trapp stolen från loppisen jag besökte häromdagen. Både mässingsljusstakarna och medicinflaskorna kan ni se i köket. Kändes skönt att ha lite ”nytt” att stoppa in när julen städades bort. Men eftersom lite lull lull kom in så vill jag även under de kommande veckorna blir av med lite lull lull som jag antingen har tröttnat på eller som inte riktigt inte passar in här hos oss. Fyndande även lite Amy Butler tyg för 20 kr metern som jag ska sy ett par kuddar av tänkte jag. Får se när det blir av 🙂

Tavlan, eller det kanske inte är rätt att kalla en inramad plansch för tavla, var en försenad julklapp och äntligen är det något som fyller upp den tomma väggen. Att jag dessutom velat ha just den här planschen i flera år gör ju inte saken sämre.

Nytt år betyder en ny kalender och i år är det mycket som ska planeras in. Bytesevent, arbetstider och förskoletider om vartannat och lite övriga nöjen på det. Mer om kalendern kommer imorgon.

Även denna veckan var det kalasdags så här hemma bakades kakor som lades i en ask jag hade liggande och så köpte vi en blomma och satte i en kruka jag hade till övers. Är det något som jag, och säkert många med mig har, så är det krukor som bara står eftersom nästan varje gång jag får en blomma får jag en kruka på köpet.

Födelsedagsbarnet som firades råkade även vara gravid så jag rensade ut nästan alla mina gravidkläder och lämnade dem hos henne. Det var bara kläder som jag visste att hon antingen inte skulle kunna ha eller som jag visste att hon säkerligen inte skulle gilla som blev kvar.

2 svar på ”Veckans IN:UT”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *