Veckans IN:UT

In:
12 glas
1 papperskorg

Ut:
1 skoställ
1 hatthylla
4 galgar
1 skål
2 glas

Resultat: +4

Som ni ser ligger det ytterligare glas samt en skål på ut-sidan så idag for vi med barnen och min mor till IKEA och köpte glas. Jag har ju egentligen köpstopp men eftersom vi inte längre har några små dricksglas kändes det löjligt att vänta en vecka till med att handla bara för att jag var ”tvungen” att vänta. Glas hade vi behövt ha i vilket fall. Ja visst kan man välja att dricka ur andra saker så som vinglasen som annars bara står (detta gör jag faktiskt ibland eftersom juice ut vinglas ger mig hotellkänsla) men dessa glas är lite för sköra och otympliga för ett litet barn att hantera.

På IKEA fick jag även en papperskorg i finaste smutsgult som min mor tyckte att jag behövde i min kontors/pysselhörna nere i gästrummet. När jag vill få ordning och reda omkring mig behövs det ibland en lite morot. I detta fall en ny, fin papperskorg på en plats där den så väl behövs eftersom just en papperskorg saknas.

Denna veckan har jag varit duktig och sålt av ett hallmöbelset bestående av ett skoställ, en hatthylla samt 4 tillhörande galgar. Detta set i smide har hängt med genom ett par lägenheter, men blev överflödigt när vi flyttade till huset och har därför stått i vår källare i över 3 år. Det var verkligen på tiden att det såldes för att behöva flytta på detta varje gång vi behöver komma åt något gjorde det bara till en stor energitjuv. Och det gillar jag ju såklart inte!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *