Kånka runt prylarna med stil

20121023-144206.jpg
När jag var liten tyckte jag att Kånkenryggisarna var det f-u-l-a-s-t-e jag visste. Jag kunde inte för mitt liv förstå varför folk ville gå runt med dessa väskor med en ful, konstig räv på!

Idag däremot tycker jag att de är de finaste och bästa ryggisarna i världen. Och jag tänker med värme tillbaka på alla sommar- och vinterläger med fritids som de kommit att symbolisera för mig. Själv äger jag ingen, men barnen har varsin. Sonen fick en när han fyllde 2 år och dottern fick sin i doppresent.

Perfekt att önska sig av den närmsta familjen eller kanske fråga lite snällt om några kan tänka sig att lägga ihop till en. Leksaker har ju barnen oftast i mängder och klassiska minnesgåvor får de ju oftast ändå. Då tycker jag det är lika bra att önska något som verkligen behövs och kommer till användning 🙂

4 svar på ”Kånka runt prylarna med stil”

    1. Perfekta ryggan om du frågar mig 🙂 Den är tillräckligt stor för det nödvändigaste och tillräckligt liten för att inte allt innehåll i leksakslådan ska få plats 😀

  1. Min karl köpte också en fjällrävenväska för ett par år sedan, fast den råkar vara ungefär lika stor som en pocketbok så han har sällan anledning att använda den. Men det var en god ide att ge den till sonen när han har växt till sig lite. 🙂

    1. Hihi ja en Kånken mini (sådan som mina barn har) är kanske lagom för ett barn men för liten för en vuxen 🙂 Melker blir nog riktigt glad när han får en så fin väska 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *