Veckans IN:UT

In:
1 par byxor, vän
1 topp, vän
1 kjol, vän
1 tunika, vän
1 väst, vän
1 blus, svägerskan
1 par shorts, klädbytareventet
1 kavaj/jacka, klädbytareventet
1 badkar, blocket

Ut:
1 par jeans, klädbytareventet
1 linne, klädbytareventet
1 topp, klädbytareventet
1 klänning, klädbytareventet
1 duschvägg, ÅVC
1 garderob, ÅVC

Resultat: +3

En vän hade en rejäl utrensning av sin garderob och jag fick första tjing på att rota igenom påsarna innan hon lämnade kläder till min klädbytardag. Trots att jag plockade på mig hela 5 plagg så hade hon ett tjugotal som vi ”grundade med” på klädbytardagen. Jag hade gärna tagit fler plagg, men tyvärr så passade dem inte.

I slutet av klädbytareventet, när alla deltagare gått för tagen hade jag själv chans att ta ett varv bland kläderna och hitta något för de 4 plagg som jag hade bidragit med på morgonen. Är mycket nöjd med både shortsen som är lite högre i midjan (i like!) och kavajen som går att både klä upp och klä ner beroende på vad man ska hitta på.

Efter 11 år har jag äntligen blivit med badkar! Kanske inte det mest vattenbesparande man kan ha, men åh vad skönt det är att krypa ner med en bra bok när man känner sig frusen. Vi har spanat i flera år efter ett badkar och när vi hittade blocketfyndet, inte långt ifrån där vi bor, kunde vi inte annat än slå till.

När vi ändå hade ett släp efter upphämtandet av badkaret passade mannen och svågern på att slänga en trasig duschvägg och en trasig garderob. Hade de inte varit trasiga hade vi nog försökt oss på att sälja vidare dem eftersom de var överflödiga här hemma.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *