Veckan IN:UT

In:
1 vattenkokare
1 mobilfodral
1 pyjamas
1 klocka
1 plånbok
1 tröja

Ut:
3 glas

Veckans IN:UT blev visst Decembers IN:UT för den har inte blivit listad på ett tag. Blir ju så när inget köps och inget skänks, slängs eller säljs. Inte roligt att lista en tom lista. Eftersom mängden saker som finns att rensa ut blir mindre och mitt konsumtionsbehov minskat avsevärt tänker jag i och med det nya året börja göra en resultaträkning varje månad istället. Anledning till att jag kallar det för resultat och inte balansräkning är för att mitt mål inte är att uppnå någon form av balans. Min önskan är alltid att ha en övervägande ut-lista.

På in listan ser ni de tre julklapparna, mobilfodralet, pyjamasen och klockan som jag nämnde tidigare i veckan. Dessutom har en till julklapp investerats i för lite julklappspengar, nämligen en vattenkokare i glas. Ännu en sak i plast som kan bytas ut och jag skäms över att det inte gjorts tidigare.. Koka vatten i plast, så dumt, men nu är den bytt iallafall.

Plånboken, som mer är i storleken mindre väska, och tröjan köpte jag på en resa jag var i väg på i början på månaden. Mycket roligare att köpa något man verkligen har användning för om man nu vill köpa med sig ett resminne.

På ut-listan står det enbart 3 glas som det ena efter det andra av olika anledningar (läs den ena eller den andra) gått i kras.

5 svar på ”Veckan IN:UT”

    1. Ja jag vill oxå veta. Älskar att använda vattenkokare men min är ju oxå av plast å har länge velat byta ut den men saknar bra alternativ!!

  1. Vad intressant att du ändrar från vecko-räkning till månad, för jag har faktiskt börjat fundera på samma sak, inspirerad av minimalisternas blogg (vet inte om du läser den). Jag har visserligen en himla massa in och ut känns det som, men för mig känns det väldigt mycket som att jag är i rensartagen en vecka och sedan en vecka när jag fyller på så det blir ofta skevt. Sak fundera lite till och så får jag se.

    http://ekomammaistan.wordpress.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *