Vår jul

20131225-232416.jpg
Nu har både julafton och juldagen nått sitt slut och jag är väldigt nöjd över dagarna och barnen lika så (tror jag)

På julbordet fanns bara det absolut godaste så som ekologiskt julskinka, ekologiska ägg, ekoköttbullar, hemmagjorda sallader (eko såklart) och hembakat julgodis (behöver jag säga eko?)

Och klapparna då? Ja dessa klappar som så ofta brukar bli ett gissel, med saker man varken behöver eller vill ha, löstes finfint. Jag fick en klocka jag önskat mig , en ny pyjamas då min gamla har ett stort hål i grenen och ett begagnat mobil fodral då svägerskan uppgraderat sig på mobilfronten. Till de vuxna gav vi bort kort på barnen, ätbara presenter från en gårdsbutik strax utanför stan och barnpassning.

Barnen fick ett par nya böcker, en varsin pysselbok, delar till sin brio tågbana och mer duplo. Duplo är en sån sak att trots att det är av plast så får det både stanna och byggas på. Jag tycker det är bra för kreativiteten och fantasin att bygga med klossarna.

Om man envist ska ge julklappar så blir det nog inte mycket bättre än så här 🙂

2 svar på ”Vår jul”

  1. Det låter som en lika fantastisk jul som den här hemma, jag och dottern åt ekologiska veg rätter, medan resten av familjen åt traditionellt men ekologiskt julbord. Julklapparna till de två minsta var köpta i andra hand och till de stora väl valda. Få men vältänkta. Kändes som en av den bästa julen. Ingen hets, bara mys.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *