Tog en paus från alla måsten och drog på café

Helg här hemma hos oss betyder aktiviteter för barnen och massa grejande i huset. Vi har fått gjort så himla mycket på vårt never ending project (aka huset)  dessa dagarna. Vi har nog inte gjort fler saker än vi brukar men vi har ju kommit till den punkten när det faktiskt syns vad vi gör och det är en himla härlig känsla. Till exempel har vi fått upp de nya gardinerna och hela karaktären på vardagsrummet ändrades och jag har återtagit mitt privatliv nu när grannarna har fått lite mindre insyn.

Eftersom det är höstlovsvecka så var det ingen simskola för barnen (eller sonen har ju ingen alls just nu iom den gipsade armen) så jag passade på att åka iväg på en barnfri tur med Jennie. Tjejen som ni kanske mer känner igen som @levagiftfritt på Instagram.

Två timmar av prat på ett utav stans mysigaste caféer, Viskan. Vi mumsade på en varsin ceasarsallad och jag lyxade till det med en bit äppelkaka och matchalatte till efterrätt. Fint som snus!

Nu har jag precis klippt morgondagens avsnitt av Ecofashionista och ska packa ordrar i min webshop. Det är oftast så mina söndagar ser ut när barnen krupit till sängs. Några timmar av världens roligaste jobb <3

2 svar på ”Tog en paus från alla måsten och drog på café”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *