Måndagsfunderingar och rabatt

INLÄGGET INNEHÅLLER REKLAM FÖR MIN WEBSHOP APPROVED by Ekomorsan


Idag fick jag äntligen iväg mitt andra nyhetsbrev för webbshoppen. Det har ju gått nästan en månad sedan sist. Jag skulle nog egentligen inte vilja kalla det för nyhetsbrev utan med som ett vänskapsbrev som kommer med någon form av erbjudande. Mer som lite grädde på moset liksom. Är du nyfiken på hur de ser ut så vill jag tipsa dig om att signa up dig på maillistan som finns på webshopens första sida.

Förutom min vänskapstext så gick jag i denna månadens brev ut med att jag fram till och med söndag har 20% på alla leksaker och pyssel. Rabatten dras automatiskt i kassan. Det är smidigast så 🙂

Jag passade även på att fråga vad de som prenumererar på brevet egentligen tycker om namnet på webshopen. Det har nämligen skavt lite grann i mig sen jag blev tvungen att byta eftersom jag tycker adressen är lite krångligt och att namnet bara är lätt att komma ihåg om man känner till bloggen. Så vad tycker du om ett namnbyte? Hiss eller diss?

När jag ändå var inne i ett flow att fråga er läsare om saker så passade jag på att dra igång en omröstning på Facebook angående layouten här på bloggen. Jag tror att magasinlayouten kommer bli större och större här i Sverige precis som den är utomlands men min fråga är iallafall om jag borde byta tillbaka så du som kikar in kan läsa allt i ett flöde och inte bara det första inlägget? Vad tror du om det?

Jag kan ju sitta och fundera på dessa saker på min kammare hur mycket som helst men till syvene och sist så är det ju ni, användarna som är min högsta prioritet <3

Nu ska jag krypa ner i sängen och läsa lite bok. Det bästa för mig är att inte ha skärmtid precis innan jag ska somna. Hur gör du för att varva ner på kvällen?

2 svar på ”Måndagsfunderingar och rabatt”

  1. Jag gillar att läsa allt i ett flöde och inte behöva klicka mig in på varje enskilt inlägg. 🙂 Tack för en bra blogg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *