Tidningar när tiden finns


Det händer då och då att jag köper ett par tidningar. Innan prenumererade jag på kloka hem och diverse andra tidningar men har nu valt att inte prenumerera på något alls för att slippa stressen som uppstår när traven växer för jag inte finner nån tid att slå mig ner. Den känns så onödig, stressen.

Innan sociala medier var det viktigare det där med tidningar för de var den mest lättillgängliga formen av inspiration men nu får jag ca en bild i minuten i mitt instagramflöde. Det beror ju såklart på mängden och typen av konton jag valt att följa så bombningen av inspiration är ju givetvis individuell och går att reglera.

För att återgå till själva tidningarna så ibland finns den där, tiden, och då köper jag ett par nummer och stannar upp en liten stund. För det är en helt annan känsla att bläddra i en tidning än att skrolla i flödet och dubbelklicka fram hjärtan stundtals slentrianmässigt på instagram.

Jag borde göra det oftare, köpa Kloka hem och en Dirty Chai på sojamjölk (chailatte med en espressoshot, bästa!), bläddra och bara varva ner ett par minuter. Helst utan att hjärnan vandrar i väg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *