Tack och gott nytt år älskade läsare!

ekomorsan-jul-2016Som vanligt när vi tågar in i december månad så går luften ur mig. Det är så mycket som ska hinnas med så bloggen och min sociala kanaler får ge vika. Ingen podd har spelats in, inga bloggposter producerats och bara lite lätt aktivitet på instagram för att ge ifrån mig livstecken. Men ni underbara läsare börjar nog bli vana vid att det är lite så det är här hos mig. Har ni facebook skulle jag starkt rekommendera er att följa Ekomorsan där för då missar ni varken nya blogginlägg, poddavsnitt eller instagrambilder.

Istället för att sitta uppe till midnatt och ofta långt senare än så för att redigera bilder, skriva bloggposter och klippa ljudfiler har jag sovit på kvällarna för att orka med. Jag har åkt skridskor med barnen både lördag och söndag nästan varje helg, gått på lucia- och julavslutningar på skola, förskola och diverse aktiviteter, haft julfest med jobbet och förberett för bokslut. Det är mycket att ha koll på när man som jag arbetar med ekonomi så här i bokslutstider.

Bloggen och mina övriga social medier har dock legat i bakhuvudet hela tiden och jag har planerat för 2017. Gjort en slags inventering och kick off med mig själv. För precis som jag gör en plan och budget för vårt privatliv så gör jag även en för Ekomorsan och det som hör till. Vad jag vill att bloggen ska ta för riktning, vad för produkter jag skulle vilja utöka APPROVED med, hur mycket pengar som jag behöver dra in för att kunna reinvestera och för att kunna göra det jag vill i mitt företag.

För ja, jag tjänar pengar på bloggen och som influenser och det är så jag vill att det ska vara. För jag lägger enormt mycket tid på mina kanaler när det väl beger sig och eftersom ni som läser läser gratis så måste ju pengarna komma från annat håll. Mina åsikter är inte köpta, det är mina genuina åsikter, men utrymmet i min blogg är ibland köpt och då framgår det med ett klart och tydligt ”i samarbete med….” i början av inläggen precis så som marknadsföringslagen kräver och för att inte vilseleda.

Så vad är då min plan som influenser? 2017 kommer att bjuda på ännu mer medveten konsumtion, en del ecofashionistainlägg, dokumentär- och boktips och lite vardag och nytt för i år är att jag planerar att även prata om privatekonomi vilket jag hoppas ni kommer att uppskatta.

2016 har varit året med flest läsare här på bloggen, ni är ju en stadigt växande skara, men också året med minst kommentarer. Jag förstår ju att ni gillar det ni läser för annars skulle ju inte alla ni komma tillbaka men jag vet inte vad det är som drar hit er. Vad är det ni gillar allra mest att läsa om och vad skulle ni vilja läsa mer om? Hur får jag er att agera på ett inlägg och är det något i designen som gör det jobbigare för er att kommentera? Vet att att ni sagt till innan när det fanns en ”jag är ingen robot verifieringskod” att det blev ett hinder men kanske att det finns något mer? Det är så otroligt motiverande och inspirerande med er respons så jag vill ju göra vad jag kan för att underlätta för er.

Med detta vill jag bara tacka alla er som hela tiden kikar in här hos mig och er som delar bloggen, podden och webshoppen i era sociala kanaler. TACK!

 

Gott nytt år alla mina underbara läsare! Nu gör vi 2017 till det bästa året någonsin!

 

2 svar på ”Tack och gott nytt år älskade läsare!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *