Ekologisk söndagsfika på Brämhultsgård

image
Igår begav vi oss till Brämhultsgård och deras ekologiska gårdkafé för lite söndagsfika. Mannen och sonen hade ägnat morgonen åt trädgårdsarbete så en fika på det satt gott.

Som vanligt hänförs jag av miljöerna och går loss som en tok med kameran. Fotar fönster och klockrena detaljer så som glänsande kopparrör och höbalar med en grep i. Ni vet sådana där detaljer som höjer upplevelsen lite extra. Och eftersom detta är en gammal svinalänga så passade ju dessa in perfekt.
image
Fikan var supergod, det är ju nått speciellt med hembakat. Vi festade loss på nyttobollar på manlar, kokos, kakao, aprikoser och dalar, en ljuvlig chokladkaka med perfekt krämig mitten och glutenfria kärleksmums. Det fann även smörgåsar som såg väldigt trevliga ut men vi gick all in på bakverken. Fanns fler saker jag hade velar prova men någon måtta får det ju lova att vara på det hela.
imageekologisk chokladkaka
Och porslinet var gamla kaffeserviser så några koppar var likadana men långt ifrån alla och assietterna var även dem udda. Så fint så!

kaffekopp brämhultsgård

Igår hade jag bara ett ”problem”. Jag hade lovar barnen att  det skulle finnas höns där ute, men tyvärr befann de sig på en annan gård över vintern. Note to self- lova aldrig saker som är utanför min kontroll.

De har också träningspass på Brämhultsgård så som yoga och jag har funderat på att börja med det igen, men då är det ytterligare en sak jag ska klämma in i mitt schema. Det är en perfekt miljö för just yoga tycker jag. Landet ger ju alltid någon slags ro till själen och yoga lika så.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *