Påskafton i skogen

Vår påskafton spenderades i de djupaste Östergötska skogarna. Jag älskar att komma ut till min syster i skogen. Det är så rofyllt där ute på nått vis. Och igår hade vi hela 4 örnar som cirkulerade över huset och en av dem gick ganska lågt så man kunde verkligen ana dess storhet.
choklasSyrran hade ordnat med påskägg och en stoooor påskhare i choklad som hon gömt i lekstugan. Att komma ut dit är ett riktigt äventyr för barnen och det krävs ju inte så mycket egentligen, bara att allt inte är precis så som det brukar vara när man är hemma. Som traktoråkning!! Så himla spännande!
traktor
julia

Julia står och väntar på att få åka traktor medan brorsangav sig iväg först. Och den här jackan hon har på sig, jag dör så fin den är! Och ännu finare är den baktill, ni ska få se! Tror det är ett av mina bästa loppisfynd genom åren.

traktorkörning

Till slut fick även Julia åka traktor och STYRA SJÄLV. Ja ni förstår ju, det är stort! Efteråt blev det grillat och det var så härligt att sitta där på altanen i lä i solen och det kändes verkligen att ja nu är den väl nog här i alla fall, våren!

grilla
Nu är det två dagar kvar av påskledigheten och jag ska strax ge mig iväg med barnen för lite fika på ett ekologisk gårdscafé strax utanför stan! Hoppas ni får en fantastisk påskdag!

2 svar på ”Påskafton i skogen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *