Rosettavla – för ordning och reda på accessoarernaJag har länge tänkt ta tag i att pyssla ihop en rosettavla till Julia. Ja ända sedan hon var en liten bebis och jag köpte hennes första rosetter faktiskt och till hösten fyller hon ju sex år så ett litet tag kanske är en underdrift i detta fall.

Iallafall så tog jag nu äntligen tag i att knåpa ihop en. Det är ju verkligen världens enklaste pyssel så jag vet i tusan varför jag dragit på det så mycket.  Till min hjälp hade jag följande

Ram
Olika band jag sparat från diverse paket jag får genom åren
Tapetprover från Pip studio

Jag började med att kolla ut vilken del av mönstret jag vill ha och skar sedan till tapetbiten i rätt storlek. Sedan satte jag ihop ramen med plastskivan och innan jag sköt in den helt pillade jag in banden jag valt ut och knöt de på baksidan så jag enkelt kan byta ut dem om de skulle behövas.

Glas/plastskivan är bra att ha där melland band och tapet för att inte slita på tapeten när man tar på och av rosetterna så den håller sig snyggare längre. Och så här blev den innan jag och Julia satte fast rosetterna.


Och så här blev slutresultatet som nu pryder byrån i hennes rum. Som sagt, super enkelt pyssel som jag nu i efterhand undrar varför jag dragit på så länge. Men tycker inte ni också ofta det är så? Att vi skjuter upp saker som lätt skulle göras på 10-15 minuter.

Vad tycker du om den här typen av inlägg? Vill ni se mer pyssel på bloggen? Tryck gärna på hjärtat så jag vet vilken typ av inlägg ni gillar och vill ha mer av <3

 

PS. Glöm inte kika in i morgon bitti för då kommer ett nytt inlägg med The Sustainable Society

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *