En vecka kvar till semester!

Bild tagen av Felicia Ludwigsson

Fredagskvällen är här och vi har precis kommit hem från svågern där vi ätit middag. Jag känner mig helt slut efter denna veckan men vet inte riktigt varför. Kanske mina tidiga morgonpromenader och det faktum att jag inte gått och lagt mig tidigare för det börjat tära lite på mig . Det har även varit mycket på jobbet eftersom många på kontoret går på semester idag. Själv har jag en vecka kvar innan jag går på ledigt. Har du semester redan? Kanske den till och med börjar närma sig sitt slut?

Imorgon planerar vi familjeäventyr igen. Det är så mysigt att passa på att göra små miniutflykter på helgerna och framförallt sådana saker där jag inte slentrianmässigt plockar upp mobilen och utan att tänka mig för kollar igenom senaste statusuppdateringarna. Utan saker som ”tvingar” mig att faktiskt vara här och nu i stunden.

Vad gör du när du vill hitta på något extra kul eller extra återhämtande?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *