Project 333 på gång här hemma

  
Alla bilderna kommer från min inspirationsmapp på Pinterest

Igår publicerade Minimalisterna ett inlägg om Project 333 och eftersom jag fullkomligen älskar utmaningar av olika slag har jag valt att haka på.

Så vad är då Project 333? Jo den går ut på att du får välja ut 33 st plagg som du ska använda i 3 månader. Allt annat plockas bort och jag tänkte, samtidigt som jag plockar undan det som inte kommer användas, passa på att rensa lite också. Vissa plagg som jag lite grann lät vara kvar på nåder vid förra rensningen vet jag ju med mig att jag inte kommer använda igen. Om de säljs eller skänks återstår att se. 

Så vilken typ av plagg ska då ingå i dessa 33 plagg? Jo, alla typer av överdelar och nederdelar som används till så väl vardag och jobb som till fest. Även ytterkläder så som skor och jackor räknas in.. Redan vid skor har jag fyllt upp 4 platser.. Ett par sneakers, gummistövlar, ett par pumps och ett par stövlar/Stövletter. Hur ska detta sluta?!

Det som inte faller in under de 33 plaggen är smycken och klocka, pyjamas, träningskläder, underkläder, väskor och badkläder. 

I helgen tänkte jag plocka ut mina 33 plagg som alltså ska täcka upp för vardag, jobb och fest under 3 månaders tid. Givetvis kommer jag hålla er uppdaterade!

Hur många plagg tror du att du använder under 3 månader?

2 svar på ”Project 333 på gång här hemma”

  1. Hm, det är en bra fråga. Skulle jag bara gå hemma så vet jag inte om jag skulle komma över 10 plagg, förutsatt att jag kör tvättmaskin då. Men jobbgarderoben försöker jag köra omvända-galgar-utmaningen för att ”lufta” kläderna. Men ja, egentligen klarar man sig nog väldigt bra på ett antal enfärgade basplagg och någon accessoar.
    Lycka till med projektet 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *