EKOträning

  
Idag laddade jag åter igen på mitt träningskort och kickstartade med ett Corepass. Eftersom jag i våras insåg att ett tio-kort förbrukades lite väl fort så valde jag denna gång att köpa ett månadskort. 

Jag är ju inte bara ekonörd ur ett ekologiskt perspektiv utan även ekonörd i bemärkelsen ekonomi. Så för min är det viktigt att hitta det mest ekonomiskt fördelaktiga valet och för tillfället tror jag alltså att det är att satsa på månadskortet.

Ju längre jag binder mig ju billigare blir det ju såklart. OM jag faktiskt fortsätter att träna lika ihärdigt året runt. Vilket jag inte har gjort, hittills iallafall. Märker jag att jag nyttjar kortet mer har jag ju alltid möjlighet att byta upp mig senare, mot ett 6-månaderskort eller årskort. Men för tillfället har jag iallafall tackat nej till stressen och pressen av att ha signat upp mig på 12 månaders autogiro som likt ett hån visas på kontoutdraget varje månad. Been there, Done that.

För att fira att jag är på gång med träningen igen och att jag aldrig tränar utan mannens klean kanteen (själv har jag en Lifefactoryflaska men tycker den är lite tung) firar jag med att ha sänkt priset på alla Kean Kanteenflaskor i min webshop sECOnd. Så ni också får chansen att upptäcka hur bra de är samtidigt som ni sparar några slantar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *