Miljömåna och låna!

20120920-104214.jpg

Jag har så mycket tidningar i höga travar som samlar damm. Inredningstidningar och gravid- och föräldratidningar av olika slag och jag vågar nästan sträcka mig till att säga att jag aldrig bläddrar i dem efter att de hamnat där i traven. Och det känns så onödigt!

I tisdags när jag var på föredraget om Rio +20 var jag framme på Kulturhuset lite tidigare så jag hämtade en trave ”kloka hem” och slog mig ner i en fåtölj. Jag hann dock inte läsa ut ett enda exemplar så jag lånade även med mig några tidningar hem.

Dagens tips till er blir därför att inte bara låna böcker från biblioteket utan att även låna med er tidningar hem. 14 dagar får man ha dem och på stadsbiblioteket finns de flesta svenska magasin och även en hel del utländska.

Så gör som jag och sluta löp och köp och miljömåna och låna istället.

9 svar på ”Miljömåna och låna!”

  1. Eller kanske dela en prenumeration med nån annan som ändå läser samma tidning. Jag och mina 2 systrar delar på en Mama-prenumeration (Mama finns ej på bibblan här) och när vi är klara med tidningen går det vidare till min ena systers svägerska. Det brukar bli minst 5 personer som läser tidningen innan den åker vidare till loppis.

    1. Delar tidningarna med nära och kära gör jag redan. De flesta inredningstidningar kommer antingen från min mamma eller har varit där och vänt igen 🙂 Att dela med andra är en superbra alternativ!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *