Kemikaliepappan har kommit till stan!

kemikaliepappanIdag hade jag lite tur.. 1 minut i 10 fick jag syn på instagram att Kemikaliepappan var i stan och höll föredrag om kemikalier i ett barns vardag. Jag var inte anmäld för jag hade helt missat att de var idag och trots att föreläsningen började kl 10 så skyndade jag mig att göra mig klar och åkte in till föredraget.

Kom ju som ni förstår dit lite sent så jag slog mig ner och tog en kopp te och väntade på att det skulle bli paus. Det skulle kännas ofint att oanmäld brôta in på föreläsningen mitt i allt 🙂 Jag var bara med på halva, men ni som har chansen tycker jag absolut ska gå på hela. Spana in turnéprogrammet när han dyker upp i din stad och sprid gärna ryktet.

Tack Jennie för du instagrammade att du va där 🙂

 

3 svar på ”Kemikaliepappan har kommit till stan!”

  1. Åh, vilket bra tips! Nu är jag anmäld till eventet när han kommer till ”vår” stad. Kul att det är en kille/pappa som engagerar sig i frågorna.
    Hoppas den del av föreläsningen du såg var sevärd? Vad tog du med dig från den?
    Oavsett hur mycket man läser och hör så behöver man ju ofta repetition, och någon ny insikt, förändring eller inspiration brukar alltid komma med hem. 🙂

    1. Den delen jag såg var kanske inte så djupgående utan lite som den nivån jag håller här hos ekomorsan. Så för er som kikar in här regelbundet blir det kanske lte mer repetition och gav iaf mig lite ny energi och rensade lite grann igen här hemma när jag kom hem 🙂

  2. Jag var på föreläsningen i Västerås. Tyckte den var bra! Jag rekommenderar! Har skrivit ett inlägg om det hela på min blogg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *