ANDfair

ANDfairIdag snubblade jag in på en superfin hållbarhetsblogg, ANDfair heter den. Eller snubblade in och snubblade in, det var finaste MariaEmb som tipsade mig 🙂 Om ni som jag är intresserade av arbetsförhållanden, fairtrade och slow fashion så bara måste ni kika in där!

Kika gärna in i butiken där ägaren skriver små söta miljötips under plaggen. Hur fint är det inte liksom? #älskahållbarhetskommunikation FTW!

Detta har jag gjort helt på eget initiativ och jag hoppas innerligt att et var ok att jag tog en screenshot. Om du har ett tips på en blogg eller butik eller så som jag bara inte får missa, hojta till vet ja 🙂

 

2 svar på ”ANDfair”

  1. Då måste ju jag tipsa om min egen nystartade webshop med ekologiska, etiska och klimatsmarta kläder och accessoarer: http://www.ecosphere.se !

    Sen håller jag på att bygga en rejäl länklista på min blogg, http://www.ekoenkelt.se, så att det ska bli lättare för nyfunna miljöintresserade att hitta till relevanta bloggar och sidor. Nått som jag tycker andra borde haka på och göra, för att sprida allt engagemang och all kunskap som finns på nätet!

    1. Tack för tipset om din butik!Ska också ta och sätta ihop en länklista när tid och tillfälle ges. Man kan aldrig sprida för mycket länkkärlek! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *