Jag rensar garderoben

Jag spelar ju ibland in små klipp i Insta stories men de är inte så långa, kräver inte så mycket och försvinner inom 24 timmar. Men nu har jag kastat mig ut i det okända för andra gången och spelat in en Youtubevideo!!! Första filmen så testar jag en konjaksvamp och denna gången står garderoben i fokus.

Det är verkligen komplext att hålla på med film! ALLT är kritiskt! Ljudet, ljuset och det är galet svårt att klippa, speciellt när man helt plötsligt tappar ljudet för att det filen tar upp för mycket minne så programmet inte klarar av att spela upp det :O

Videon är långt ifrån perfekt men jag jobbar på att släppa mina höga krav på mig själv och försöker jobba in good enough som en ny nivå för vissa saker. Det kan inte bli en film i nivå av en youtubestjärnas första, andra eller femte gången jag gör något. Jag har inte ett entourage av folk som hjälper mig med både det ena och andra utan jag gör som alltid allting själv och ägnar mig, som med det mesta, åt learning by doing.

Jag hoppas iallafall ni tycker det är kul att hänga med på när jag rensar garderoben med hjälp av min vän Sofie och jag tror en och annan av er kan bli lite chockad av hur mycket jag faktiskt rensade ut!

Brukar du kolla på Youtubers och har du tips på vad du skulle vilja se från mig framöver?

2 svar på ”Jag rensar garderoben”

 1. Hej,
  Bra fixat och rensat, sånt som behövs göras ibland. Ett tips för att underlätta rensningen av kläder kan vara att skriva årtalen och hängas/ läggs i garderoben t.ex 2016 på ena sidan och 2017 på andra. Sen när kläderna går använts får de flytta upp från 16 till 17 och när året är slut så är det uppenbart vad som inte har kommit till användning. Vill man vara snäll mot sig själv så kan de kläderna få flytta ut under en lagom period och har de inte saknats under den tiden så ska de flytta för gott.
  Tänkte kolla med dig om var man kan lämna trasiga textilier för återvinning. Det är nog en del i min återvinning som kan utvecklas.

  Ha det toppen

  1. Hej Marna! Vilket toppentips, tack! <3 Liknar lite grann konceptet med att vända galjarna, känner du till det? Man sätter alla galgar med kroken åt fel håll och när man använt plagget får man vända det rätt 😀

   Jag vet inte riktigt vart de finns men vet att de finns. Tror en bakom högskolan kan vara sån och jag tror det ska finnas en på ÅVC. Annars så tar ju HM emot och sorterar ut textilierna i 3 grupper - second hand, återbruk och återvinning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *