Fika fairtrade idag!

Idag den 18 oktober är det Fairtrade Challange och alla uppmanas att fika fairtrademärkt.  Eftersom jag är ett stort fan både till fikastunder och kollektiva handlingar gällande att tänka till i sina val är jag självklart med och fikar. Klockan 15 är det mellistime här hemma och då serveras fairtrademärkt te och bananer samt hembakad kaka innehållandes fairtrademärkt kakao.

Fikar du fairtrade?

3 svar på ”Fika fairtrade idag!”

  1. Jag har druckit en kopp Fair Trade och ekologiskt te och mumsat på en chokladkaka! Hoppas på lite mer fika ikväll! Tack för dina fina blogg och den kunskap du delar med dig!
    Mvh Eva (www.rensaut.nu)

  2. Jag fikade inte fair trade tyvärr. Var på jobbet och jag har ingen aning om vad det är för kaffe i automaten. Men jag pratade åtminstone om dagen och det är alltid något hoppas jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *