En hyllning på internationella kvinnodagen

Det kan nog inte undgått någon att det är internationella kvinnodagen idag och inspirerade av bland annat Clara som driver Bossbloggen som dagen till ära hyllar bossbrudar vill jag göra ett inlägg är jag hyllar hållbarhetsbrudar. Tjejer som jag tittar in till titt som tätt och som inspirerar mig på ett eller annat sätt.

Slowfashion

Dagens+outfit+-+hallbart+och+slow+fashion
Foto: Damon Hatefi/ Slowfashion

Ni vet ju som bekant att jag är ett stort fan av Johannas fina smycken (JohannaN) och jag är nog ett ännu större fan av hennes blogg Slowfashion. Bloggen handlar om både hållbart mode och entreprenörskap vilket faller mig väl i smaken.

Lästips:
Att rita om kartan en aning
Hellre inte alls än halvdant – Min checklista för köp

Ekoenkelt

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Foto: Ekoenkelt

Pernilla som driver bloggen Ekoenkelt hittar man lite smått och gott hos. Det är tankar om minimalism, entreprenörskap och slow living och en hel del recensioner.

Lästips:
Dömer vi hållbarhet för hårt?
Hållbar livsstil är ingen tävling

Hildas

hildas sofiaFoto: Hildas

Sofia som driver bloggen Hildas delar med sig om företagande, hållbar livsstil och recept i en underbar mix. Hon är en av de allra första bloggarna jag började läsa och haft äran och träffa flera gånger genom åren. Så vis och underbar människa.

Lästips:
Rensa i garderoben
Måttfullhet – om att bara få vara lite lagom ibland
22 saker du kan börja med att rensa ut

Rowantree

rania rowantree

Foto: Rowantree

Rania är tjejen som lämnade storstan för lugnet i Norrland. Hon driver bloggen Rowantree och skriver en hel del om slow living, äventyr i naturen, tacksamhet och allt presenteras med några av de vackraste bilder jag vet.

Här har jag inget specifik lästips utan rekommenderar istället ett besök där ni kan förlora er bland vackra naturbilder!

10 svar på ”En hyllning på internationella kvinnodagen”

  1. Så himla fint inlägg, känner mig hedrad som får synas där tillsammans med dessa inspirerande, hållbara brudar – tack snälla och stor eloge till dig och din blogg också! <3

  2. Vilka fina lästips du delar med dig av!

    Jag blir glad av att se att du delar med dig av konkurrerande bloggar. Det är fint och visar att det finns hopp i en tid av näthat.

    1. Tack Johanna, hoppas du hittade något nytt guldkorn att läsa 🙂

      Jag ser oss inte som konkurrenter utan som kollegor som tillsammans jobbar för att sprida hållbarhetsfrågan och öka medvetenheten 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *