Ecofashionista – En ny podcast

ecofashionista premiär
Nu är den LIVE! En av alla grejer jag och Erika har haft i görningen det senaste, nämligen podcasten Ecofashionista!

Sedan podasten Ekomorsan & Levagiftfritt tog en paus på obestämd tid har jag verkligen saknat poddandet som kommunikationsform och efter att jag gästat podcasten för NordicFeel så fanns där ett ännu större sug och då visste jag att Ecofashionista var mer rätt än någonsin.

I podden som handlar om hållbart mode kommer vi bland annat att dela med oss om tips på hur du gör bästa fynden, hur du håller din garderob uppdaterad utan att shoppa nytt och guidar dig i djungeln av material och certifieringar. I detta allra första avsnitt har vi dock valt att göra till en introduktion om hur vi kom att intressera oss för hållbart mode så ni lär känna oss ytterligare lite bättre.

Lämna gärna en kommentar om vad du tycker, om det är något som särskilt du vill att vi tar upp framöver och vi skulle bli väldigt glada om ni delade vidare våra poddavsnitt så fler får upp ögonen för hållbart mode!

Du hittar alltid podden på Ecofashionista.se men framöver kommer den även att finnas på iTunes/podcaster och acast eller vilken app du nu föredrar att använda när du lyssnar på poddar. Det tar dock några dagar att bli validerade innan den dyker upp där. Så under tiden är det alltså Ecofashionista.se som gäller eller så kan du använda dig av mediaspelaren här nedanför.

 

4 svar på ”Ecofashionista – En ny podcast”

 1. Så kul att du är igång med podd igen. Jag har undrat när det skulle komma nya avsnitt men nu har jag denna att lyssna på. Tack för att du är en så stor inspirationskälla!

  Om jag får önska ämne så skulle jag vilja att ni pratade om barnkläder. Jag har en liten här hemma och jag tycker det är en djungel både att leta på second hand och i affärerna. Och lägg även till risken med att kläderna stinker sköljmedel när de kommer hem 🙁

  1. Tack för dina fina ord <3

   Vi kommer absolut prata om barnkläder, både jag och Erika har ju två små var där hemma (även om de inte är några bebisar längre)

 2. Åh vad roligt! Jag följer er båda sedan länge och det känns nästan som att jag känner er. Knasigt jag vet 🙂 Vore kul om ni pratade lite om bra ställen att fynda secondhand på på nätet. Ni känner säkert till alla guldkorn. Kram!

  1. Jag tror det lätt blir så när man läser någon regelbundet, jag har också en sådan ”relation” till de bloggare som jag läser 🙂

   Absolut, det kommer att komma framöver!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *