En helg på tu man hand

I helgen fick jag och mannen känns på ytterligare lite sommar när vi lämnade barnen hos svågern och begav oss på en kortresa på tumanhand till Tylösand SPA.

Jag har aldrig varit i Tylösand eller Halmstad innan trots att det bara ligger två timmar bort. Det var så skönt att få ett brejk från det höstrusk som varit de senaste veckorna och åter igen få känna lite sol, värme och sand mellan tårna.

Jag är ju uppvuxen vid havet och jag älskar verkligen doften av saltvatten och att få gå barfota längs med vattenbrynet. Det är nog det jag saknar mest med att inte längre bo i Göteborg. Närheten till kusten.

Dagen till ära var jag klädd i 100% nyköpta ekoplagg som jag tror går att hitta allihop i butik just nu.

Den vita t-shirten kommer från Armedangels och är av GOTS certifierad bomull och jag har den både i vitt och marinblått. Ett perfekt basplagg och i två färger som aldrig kan gå fel.

Jeansen kommer från MUD jeans och är av 23% återvunnen bomull, 75% ekologisk bomull och resten elastan. Jag fick hjälp av Sara att prova ut ett par som passade min kroppsform sist jag var i Göteborg och tog en sväng om Thrive. Byxor kan ju vara lite svårt att köpa online för mig så jag provar gärna i butik om jag har möjlighet.

Skorna går jag i nästan varje dag och de kommer från franska Veja. Om ni vill se skorna lite närmare så spana in mitt Veja-inlägg med video.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *