8 år som gifta

Det fanns ju en särskild anledning till att vi befann oss på Tylösand i helgen. Det är inte ofta vi tillkallar barnvakt för att få en stund för oss själva. Två gånger om året kanske och ena gången är alltid runt dagens datum.

Idag för 8 år sedan gifte vi oss nämligen i en av stans mest centrala kyrkor. När vi skickade ut inbjudningskorten ett halvår före den stundade bröllopsdagen hade vi inte en aning om att det skulle gå ett lopp genom stan på BÅDA sidor om kyrkan så det var helt avspärrat. Givetvis öppnade sig himlen precis innan vi skulle ta oss ner också. Men det är väl sånt en får räkna med när en bosatt i sig i Borås antar jag 😀 Det gick bra iallafall, vi tog oss ner till kyrkan och stod där inför prästen och familj och vänner och lovade att älska varandra i nöd och lust.

Festen hade vi i en supervacker sekelskiftesvilla som ligger centralt i stan och när vi skulle dansa vals till Metallicas ”Nothing else matters” satte de på inspelningen mannen hade tvingats göra i en studio på sin svensexa. Kul idé och gjorde vår första vals än mer speciell tycker jag.

8-årig bröllopsdag i dag alltså och många fler kommer det bli <3

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *