Tacksam

Bild tagen av Felicia Ludwigsson

Något jag försöker att utöva mycket i mitt liv är tacksamhet. Inget har serverats mig på ett silverfat och jag har jobbat hårt för att ta mig dit jag är idag och jag är så tacksam för den jag har blivit och alla fina människor som finns i mitt liv.

Jag har precis kommit upp från källaren där jag spelat in ett Ecofashionista-avsnitt med Erika. Min själsfrände, som ni ser på bilden från i somras, är en av de som jag är så himla tacksam över att våra vägar har korsats. Vad gjorde jag innan hon fanns i mitt liv?

Jag är så glad och tacksam för alla er som kikar in här på bloggen dagligen fast den ekat tomt i en vecka. Ibland blir det helt enkelt för mycket och allt hinns inte riktigt med och tyvärr är det då ofta mina sociala medier som får stryka på foten. Fastän att jag älskar det här, att skriva, fota och redigera. Det ger mig ro i själen.

I eftermiddags har till exempel ishallen stått på schemat då min dotter hade konståkningsträning. Det är så kul att få se barnen växa och utvecklas och se glädjen i deras ögon. Så länge den finns där får de fortsätta med vilka aktiviteter de vill. I den här åldern är det viktigt tycker jag att det handlar om att kul och inte att prestera.

Och jag är så otroligt tacksam för alla er som handlar i min webshop. Glad för alla er som hjälper mig att få min butik att växa. På lunchen idag har jag ägnat mig åt att åka ut till butiken och packa, det blir ju lite pusslande ibland för att få allt att gå ihop men jag vill inte byta bort nått! Jag älskar att stå där och slå in i silkespapper och skriva små lappar till er som handlar. Ge er lite kärlek tillbaka <3

I nästa vecka kommer det att komma upp två nyheter i butiken som jag hoppas ni kommer att gilla. Det är inom en kategori som inte riktigt funnits innan – nämligen hudvård/skönhet. Får se vad kategorin får heta 🙂

Vilka 3 saker är du extra tacksam för idag?

 

4 svar på ”Tacksam”

  1. 1 – Jag är tacksam över att jag kämpade mig ur utmattningssyndrom förra året, vågade byta bort jobbet som fick mig sjuk och idag mår bra.
    2 – Tacksam över att jag får vara mamma till min son.
    3 – Tacksam över att vara frisk och att jag äntligen börjat studera igen. Något jag saknat i flera år.

    Tänkte att jag skulle spana in resten av medlemmarna i Influensers of Sweden gruppen :). När man ändå är och kikar kan man ju alltid lämna ett spår tänkte jag :).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *