Djupdykning

Det var mycket jag inte hann säga igår på P4 så därför tänkte jag den närmsta tiden gå lite djupare in på de saker som jag själv har gjort. Ibland kan det vara lite svårt att se vad jag själv faktiskt gör för det blir en så naturlig del av min vardag, men jag ska göra mitt bästa för att ur kemikalieaspekt belysa följande 5 områden hemma hos oss

1) Plastbantning i köket
2) Barnens rum
3) Badrummet
4) Städning och tvättning
5) Kläder

Är det något annat ni gärna vill att jag går in lite djupare på?

13 svar på ”Djupdykning”

 1. Alla dessa är intressanta, tycker jag! Go for it! Kanske bil/transporter och möbler/elektronik kunde vara ngt också?

 2. Men hur kan jag ha missat den här bloggen! Nu ska jag botanisera bland dina inlägg. Superintressant. Tips på kommande inlägg kanske – eko-julklappar?

  1. Välkommen!

   Jag har rört ämnet en del tidigare och du hittar dessa inlägg under kategorin presenter. Jag kommer med stor sannolikhet lyfta ämnet igen under december 🙂

 3. Bra teman. Jag skulle gärna vilja ha tips på var man får tag på bra saker. Om vi nu ändå behöver en ny matta till barnrummet, var hittar jag en vänlig utan farligt plast och gifter i?

 4. Allt detta är superintressant och jag följer. Det som jag tycker är svårast att hänga med i å köpa nu är typ tvål, shampoo, krämer mm men de ingår väl i badrummet.

  Tack för kanonbra blogg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *