Dags för undersökning

Ni är ganska många som kikar in här på Ekomorsan varje dag. Några lämnar ibland ett avtryck i kommentarsfälten, men jag hoppas att några fler av er skulle vilja svara på några frågor. Har jag missat något som du gärna vill läsa om så tveka inte att lämna en kommentar 🙂

[wpsqt name=”Tack” type=”survey”]

2 svar på ”Dags för undersökning”

  1. Hej! Nu står snart julen för dörren och jag tycker det är ett dilemma det här med julklappar. Förra året köpte jag många till barnen men under året har vi inte handlat så mycket, vilket är bra. De har accepterat att jag inte handlar saker som är i allt för mycket plast eller med batterier. Men helst skulle jag vilja reducera det ytterligare… Hur gör du med julklappar? Mvh Eva K

    1. Jag håller just nu på att leta träpussel med få bitar på loppisar att ge till Philip då jag märkt att knopppusslerna är på tok för lätta. Julia vet jag inte riktigt vad vi ska ge, men det blir nog några pekböcker eller så (även dem helst loppisfyndade). Kanske att barnen får typ kläder som är nödvändiga eller något hemmagjort av övriga släkten. Mina barn är ju så pass små (snart 1 år och 2 år 4 mån) så de är ju inte riktigt medvetna om julklappar som äldre barn kanske är. Nu vet jag inte hur gamla din barn är, men fråga helt enkelt om de bara fick önska sig en endaste grej, vad skulle det vara då?

      Här (http://ekomorsan.com/nu-slar-vi-vara-kloka-huvuden-ihop/) kan du hitta lite presenttips 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *